تاسیس شعب برندهای ایرانی كیف و كفش در مقاصد صادراتی

تاسیس شعب برندهای ایرانی كیف و كفش در مقاصد صادراتی

لوازم فلزی: سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) مهم ترین نیاز این صنعت را افزایش ارزش افزوده عنوان نمود و از صادرات ۱۱۵ میلیون دلاری در این بخش پارسال و تاسیس شعب برخی برندهای ایرانی در مقاصد صادراتی اطلاع داد.


به گزارش لوازم فلزی به نقل از ایسنا، امروز (دوشنبه) مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه بین المللی كیف، كفش، چرم و صنایع وابسته با حضور سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، مدیركل دفتر صنایع نساجی و پوشاك وزارت صمت، بعضی از نمایندگان مجلس، تعدادی از تولیدكنندگان صنایع چرم، كیف و كفش و تعدادی از میهمانان از كشورهای ایتالیا، روسیه و عراق در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار گردید.
مهدی صادقی نیاركی - سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) - در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در جمع خبرنگاران، با اشاره به سابقه تاریخی تولید كیف و كفش در كشور، اظهار نمود: هم اكنون می توانیم كل نیاز كشور را در بخش كیف و كفش تامین نماییم و با عنایت به اینكه زنجیره ارزش این محصولات در كشور ما شكل گرفته، پتانسیل زیادی برای صادرات هم داریم.
وی با اشاره به تولید كافی واحدهای صنعتی و صنفی در زمینه كیف و كفش و شكل گیری برندهایی در سال های اخیر، از تاسیس شعب برخی برندها در مقاصد صادراتی اطلاع داد.
به قول این مقام مسئول، سال قبل بیشتر از ۱۱۵ میلیون دلار صادرات كفش انجام شده و هم اكنون با همكاری جامعه كفش برای افزایش ارزش افزوده در این بخش برنامه ریزی شده است تا بتوانیم عایدی بیشتری برای تولیدكنندگان و صادركنندگان داشته باشیم.
صادقی نیاركی خوداتكایی بالا در این صنعت، قابلیت صادرات و اشتغال زایی بالای صنعت چرم، كفش و كیف را همچون مزیت های این صنعت عنوان نمود و اظهار داشت: عموما صنایع كوچك و متوسط در این بخش حضور دارند كه استقرار و تاسیس آنها به سرعت انجام می شود و قابلیت فعال سازی بسیار بالایی دارند.
وی ادامه داد: واحدهای تولید چرم، كیف و كفش باید در چارچوب مجموعه كنسرسیوم های تولیدی و صادراتی سازماندهی شوند و برگزاری نمایشگاه ها می تواند به تحقق این اهداف و همینطور به نمایش دستاوردها، به هم رسانی بین تامین كنندگان و تولیدكنندگان مواد اولیه و و محصولات نهایی و شكل گیری توافقات بین آنها كمك نماید.
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت مهم ترین نیاز این صنعت را افزایش ارزش افزوده عنوان نمود و اظهار داشت كه باید با تولیدات كیفی متوسط ارزش صادرات افزایش یابد.




منبع:

1398/07/30
09:46:31
5.0 / 5
4390
تگهای خبر: تولید , صادرات , صنایع , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی