معاون وزیر صمت:

تغذیه مناسب جایگزین درمان و هزینه دارویی شود

تغذیه مناسب جایگزین درمان و هزینه دارویی شود

به گزارش لوازم فلزی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: با سرمایه گذاری روی کیفیت مواد غذایی باید تغذیه مناسب را جایگزین درمان و هزینه دارویی نماییم.



به گزارش لوازم فلزی به نقل از مهر، محمد مهدی برادران پس از ظهر پنجشنبه در همایش روز جهانی ایمنی غذا عنوان کرد: کیفیت مواد غذایی باید بر قیمت آن اولاتر شود برای اینکه مردم محصولات ارزان اما فاقد کیفیت مناسب را نمی پسندند.
وی غذا را بهترین دارو عنوان و تصریح کرد: حفظ قیمتها و رقابت با دیگر واحدها تنها رسالت اجتماعی واحدهای تولیدی نیست بلکه باید در عین حفظ کیفیت تولیدات خود، در باره این مورد نیز اطلاع رسانی و فرهنگ سازی داشته باشند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به چالش برقراری ارتباط با مشتری نیز اشاره و افزود: در این پیوند، بسته بندی مواد غذایی اهمیت زیادی دارد و از طرفی، کیفیت و حجم محتوا نباید تحت تأثیر قالب و بسته بندی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه مخالف با قیمت گذاری دستوری در صنایع غذایی باید اصلاح گردد، افزود: این خواسته غیرمعقولی است که از تولید کننده بخواهیم با وجود افزایش قیمت مواد اولیه، قیمت محصولاتش ثابت نگه داشته شود برای اینکه قیمت تولیدات نهایی تابع محصولات پایین دست است.
برادران ضمن اشاره به این که ما باید دست تولیدکنندگان را باز بگذاریم تا کیفیت محصولات آنها حفظ شود، تصریح کرد: باید استانداردهای تشویقی و تکمیلی برای فراورده های غذایی فعال شود تا مردم با اطمینان بیشتری خرید کنند.
وی افزود: این که صادقانه برای یک محصول دارای کیفیت بالا قیمت بیشتری پیشنهاد شود بهتر از اینست که قیمت ثابت نگه داشته شود اما کیفیت، حجم و شرایط محصول مورد غفلت قرار بگیرد.
برادران خاطرنشان کرد: اگر ما فقط روی قیمت محصول مانور دهیم اما از کیفیت، غفلت نماییم، به نفع مشتری و مصرف کننده نهایی نیست.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه ما باید دست تولیدکنندگان را باز بگذاریم تا کیفیت محصولات آنها حفظ شود، تصریح کرد: باید استانداردهای تشویقی و تکمیلی برای فراورده های غذایی فعال شود تا مردم با اطمینان بیشتری خرید کنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اقدام های انجام شده در این حوزه، استاندارد اختیاری و نشان معروف به طیب است که در کنار موارد حداقلی رعایت بهداشت، مباحث حداکثری را نیز به مردم پیشنهاد می دهد.
غذای ناسالم عامل بروز ۲۰۰ بیماری می شود
همچنین محمود اعتباری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: سالانه ۱۰ درصد از مردم دنیا بدلیل آلاینده های برگرفته از مواد غذایی بیمار می شوند که ۴۰ درصد از این افراد را کودکان می سازند که این آمار نشاندهنده اهمیت سلامت مواد غذایی است.
وی از حدود ۹۰۰ کارخانه و کارگاه تولید فراورده غذایی زیر پوشش معاونت غذا و داروی اصفهان اطلاع داد و اضافه کرد: این در شرایطی است که نسبت به بعضی از استانهای دیگر، رقم بالایی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن اشاره به این که علاوه بر بخش صنعتی، فراورده های غذایی که به طور صنفی تولید می شود نیز در سطح عرضه مورد پایش و نظارت قرار می گیرد، خاطرنشان کرد: البته انتظار داریم که همه فراورده های غذایی زیر بخش تولید صنعتی بیایند برای اینکه نظارت ها در آنجا دقیق تر و همیشگی است.
وی افزود: بیشتر از ۲۰۰ بیماری از راه غذای ناسالم منتقل شود که عموماً بیماری میکروبی، ویروسی، انگلی و بیماری های ناشی از آلاینده ها در مواد غیر مجاز و افزودنی های مجاز بیش از اندازه است.
.

1402/03/27
16:30:59
5.0 / 5
312
تگهای خبر: استاندارد , تولید , خرید , سرمایه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی