اصلاح نام و مشخصات بلیت هواپیما قانونی شد سقف هزینه دو میلیون ریال

اصلاح نام و مشخصات بلیت هواپیما قانونی شد سقف هزینه دو میلیون ریال

لوازم فلزی: سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از ابلاغ ضوابط و سقف هزینه اصلاح نام و مشخصات مسافر در سیستم های رزرواسیون و بلیت پروازهای داخلی و خارجی به تمامی شرکتهای هواپیمایی ایرانی اطلاع داد.



به گزارش لوازم فلزی به نقل از خبر آنلاین، مجید اخوان، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از ابلاغ ضوابط و سقف هزینه اصلاح نام و مشخصات مسافر در سیستم های رزرواسیون و بلیت پروازهای داخلی و خارجی به تمامی شرکتهای هواپیمایی ایرانی آگاهی داد و اظهار داشت: این بخش نامه در پی دریافت گزارش هایی بر اساس گرفتن هزینه های غیرمتعارف، غیرمنطقی و غیراصولی از مسافران بابت اصلاح نام و مشخصات و باهدف صیانت از حقوق مسافران و نظارت بر عملکرد شرکتهای هواپیمایی صادر گردیده است.
مهر در خبری نوشت: وی ادامه داد: بر طبق این ابلاغیه، تمامی بلیت های پروازهای سیستمی و چارتری مشمول رعایت مفاد بخش نامه مذکور هستند. این بخش نامه اصل غیرقابل انتقال بودن بلیت را نقض نمی کند و در مواردی که شرکت هواپیمایی با ارایه مستندات معتبر احراز کند اصلاح نام باهدف انتقال بلیت به شخص دیگر به انجام می رسد، مشمول ضوابط جدید نخواهد بود.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری بیان نمود: مطابق ضوابط اعلام شده، اصلاح برخی مشخصات همچون عنوان مسافر آقا - خانم و معادل های انگلیسی، تاریخ تولد و تاریخ انقضای گذرنامه بدون دریافت هزینه صورت می گیرد.
وی افزود: اصلاح رایگان تاریخ تولد برای مسافران خردسال و کودک مشروط به عدم تغییر در میزان تخفیف سنی است و در صورت تغییر، فقط ما به التفاوت نرخ قبلی و جدید دریافت خواهد شد.
اخوان خاطرنشان کرد: اصلاح نام مسافر در مواردی نظیر استفاده از نام مستعار، حذف پسوند یا یک واژه از اسامی مرکب و یا اشتباهات املایی محدود در حد ۲ تا ۳ حرف فارسی یا معادل انگلیسی آن با شرط ثبت صحیح شماره ملی یا شماره گذرنامه و امکان تطبیق هویت، مجاز اعلام شده است.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: در این بخش نامه هرگونه سوءاستفاده در صدور بلیت با نام ناصحیح با این فرض که بعداً قابل اصلاح است، ممنوع اعلام شده است. اصلاح نام مسافر فقط برای یک دفعه مجاز بوده و سقف هزینه قابل دریافت از مسافر در پروازهای داخلی و خارجی حداکثر دو میلیون ریال یا معادل ارزی آن تعیین شده است.
وی در انتها اشاره کرد: در صورت عدم رعایت مفاد این بخش نامه از طرف شرکتهای هواپیمایی یا نمایندگان فروش، موضوع توسط سازمان و سایر مراجع نظارتی ذی صلاح رسیدگی و برخورد قانونی لازم با متخلفان صورت خواهد گرفت.
۲۱۷

منبع:

1404/11/19
10:48:42
5.0 / 5
14
تگهای خبر: شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1404)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی