دلار روی ریل نزول

دلار روی ریل نزول

به گزارش لوازم فلزی شاخص دلار در معاملات امروز هم كاهشی بود.


به گزارش لوازم فلزی به نقل از رویترز، نشانه های تدریجی از بازگشت سطح تقاضا در بزرگترین اقتصاد جهان در حال نمایان شدن است. داده های انتشار یافته نشان داده است بعد از دو ماه کاهش متوالی، میزان فروش واحدهای مسکونی در ماه آوریل باردیگر مثبت شده و قیمت ها در بعضی از مناطق این کشور باردیگر صعودی شده است. با این وجود هنوز تجارت خارجی در خیلی از کشورها فاصله بسیاری تا سطوح ثبت شده پیش از بحران کرونا دارد.
وقایع معاملات ارز هم چنین تحت تأثیر اخبار مربوط به تشدید جنگ تجاری آمریکا با چین قرار دارد. بعد از جدال لفظی بین واشنگتن و چین بر سر مقصر بودن طرف چینی در انتشار کرونا در جهان، حالا بعضی از قانون گذاران آمریکایی به دنبال تحریم چین به بهانه دخالت چین در امور داخلی هنگ کنگ هستند. از طرفی وانگ یی، وزیر خارجه چین به آمریکا در مورد به راه انداختن یک جنگ سرد دیگر اخطار داده است.
مشاور اقتصادی دونالد ترامپ در واکنش به تصویب لایحه امنیتی هنگ کنگ در چین آنرا یک اشتباه بزرگ خوانده و وعده داده است که دولت آمریکا، چین را وادار به پاسخگویی خواهد نمود.
تاکویا کاندا، کارشناس مسائل اقتصادی در موسسه گیتیم ریسرچ اظهار داشت: اصلی ترین نگرانی معامله گران هم اکنون مربوط به تنش ها آمریکا و چین است. وضعیت قبلا هم بد بود و حالا بدتر شده و این یک شرایط دشوار برای دارایی های پرریسک است.
اختلاف بین آمریکا و چین سبب شده است تا معامله گران دست به عصاتر از گذشته نسبت به خرید و فروش ارز اقدام نمایند، چون که آنها نگرانند روابط دو طرف به سطح پرتنش سال قبل بازگردد. چین همینطور بعد از آن که استرالیا خواستار تحقیقات بین المللی در مورد نقش پکن در انتشار کرونا در جهان شد، واردات گوشت خود از استرالیا را قطع و سفیر این کشور در کانبرا هم از احتمال اعمال تحریم هایی ضد استرالیا اطلاع داد.
از طرفی بعد از مدت ها کش و قوس فراوان یک گام بزرگ بر سر نهایی شدن بسته محرک اقتصادی در سطح منطقه یورو و اتحادیه اروپا برداشته شد و رهبران فرانسه و آلمان بعنوان دو قطب اصلی اقتصادی منطقه یورو سر تخصیص یک بسته محرک ۵۰۰ میلیارد یورویی به توافق رسیدند. انتظار می رود در شرایطی که رشد اقتصادی خیلی از کشورهای اروپایی همچون آلمان، فرانسه و ایتالیا منفی شده است، این بسته بتواند تا حدی به بازگشت سریع تر اقتصادهای اروپایی به مدار مثبت رشد کمک نماید.
پیش از این اختلافات درونی گسترده بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا سبب بی عملی بانک مرکزی اروپا شده بود، آن هم زمانی که دیگر همتایان این بانک به سرعت برای احیای رشد اقتصادی دست به کار شده اند. در ژاپن بانک مرکزی این کشور یک تریلیون دلار و در آمریکا فدرال رزرو حدود ۲.۵ تریلیون دلار اعتبار و نقدینگی مختلف برای پشتیبانی از بخش های مختلف اقتصادی در نظر گرفته اند.
در آسیا هم عملکرد ناامیدکننده اقتصاد ژاپن ادامه دارد؛ صادرات این کشور تا آخر ماه آوریل با کاهش ۲۲ درصدی نسبت به ماه قبل روبرو شده است که این رقم در طول یک دهه اخیر بی سابقه بوده است. در طرف واردات هم ژاپنی ها ۷.۹ درصد کمتر از ماه قبل واردات داشته اند. این در شرایطی است که نرخ بیکاری در ژاپن هم تا آخر ماه مارس با ۰.۱ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۲.۵ درصد رسیده است. عملکرد ضعیف سومین اقتصاد بزرگ جهان آن هم در شرایطی که با عنایت به تعویق افتادن مسابقات المپیک، احیانا شاهد تداوم این روند خواهیم بود سبب شده است تا یمن در ایام اخیر نتواند به خوبی از فضای پرریسک اقتصاد جهانی بهره برداری کرده و بیشتر از پیش صعود کند.
از طرفی ویروس کرونا کماکان قربانی می گیرد هر چند که با کند شدن سرعت شیوع آن در خیلی از مناطق روند بازگشایی کسب و کارها شروع شده است.
تابحال بیشتر از پنج میلیون و ۷۹۳ هزار و ۴۶۹ مورد مبتلا شدن به کرونا گزارش شده است که در این بین ۳۵۷ هزار و ۴۹۱ نفر جان خویش را از دست داده اند. در میان کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۰۲ هزار و ۱۰۷ نفر، انگلیس با ۳۷ هزار و ۴۶۰ نفر، ایتالیا با ۳۳ هزار و ۷۲ نفر، فرانسه با ۲۸ هزار و ۵۹۶ نفر و اسپانیا با ۲۷ هزار و ۱۱۸ نفر بوده است.
اریک برگر، کارشناس بازار ارز در بانک مرکزی کانادا اظهار داشت: حالا نگاه معامله گران به دور تازه تنش های لفظی بین پکن و واشنگتن دوخته شده است و اگر وضعیت آرام تر نشود، شاهد آغاز دور دوم جنگ تجاری بین دو اقتصاد نخست جهان خواهیم بود. در این صورت نرخ برابری دلار و یوان بخصوص در مقابل ارزهای امن شاهد تغییرات گسترده ای خواهد بود و شاهد ثبت رکوردهای جدیدی از ارزهایی نظیر ین و فرانک خواهیم بود.
شاخص دلار
شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می گیرد، در معاملات امروز با ۰.۲۶ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۹۸.۸۹۵ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس معادل ۱.۰۳۲ دلار اعلام گردید.
ارزهای اروپایی
با وجود منفی باقی ماندن رشد اقتصادی کشورهای اروپایی، دولت ها به اقدام سیاست های حمایتی خود ادامه می دهند. در انگلیس ریشی سوناک، وزیر خزانه داری از تخصیص حدود ۳.۴ میلیارد پوند برای پشتیبانی از شاغلین اطلاع داده است. در اتحادیه اروپا هم انتظار می رود بسته عظیم حمایتی یک تریلیون یورویی توسط اورسلا فون در لین، رئیس کمیسیون اروپا اعلام گردد. این مبلغ شامل نیم تریلیون یورو که طبق توافق آلمان و فرانسه مقرر است توسط مکانیزم ثبات اروپایی تامین گردد هم می شود.
در تازه ترین دور از معاملات، پوند با افت ۰.۳۱ درصدی نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۲۲۶ دلار مبادله شد. یورو ۰.۵۷ درصد بالا رفت و با عبور از کانال۱.۰۹ به ۱.۱۰۲ دلار رسید.
رونالد سیمپسون - تحلیلگر بازار ارز در موسسه اکشن اکونومیکس - اظهار داشت: بازگشایی تدریجی کسب و کارها می تواند خبر خوبی برای بازارهای مالی باشد. ما پیشرفت هایی در تهیه واکسن و حمایت های مالی از کسب و کارها را داشته ایم اما هنوز باید اقدامات بیشتری صورت گیرد.
ارزهای آسیایی
بانک مرکزی ژاپن اعلام نمود با هدف پشتیبانی از شرکت های این کشور که در نتیجه انتشار کرونا گرفتار خسارت شده اند، یک بسته وام به ارزش ۱.۷ تریلیون ین ( ۱۵.۸ میلیارد دلار) در نظر گرفته است. حالا بعضی از منابع خبری از آماده شدن دولت برای اعلام یک بسته عظیم حمایتی یک تریلیون دلاری دیگر حکایت دارد. این کشور پیش تر هم در مجموع حدود یک تریلیون دلار به مقابله با کرونا اختصاص داده بود.
در معاملات بازارهای ارزی جهانی، همینطور هر دلار با ۰.۲۵ درصد افزایش به ۱۰۷.۸۱۸ ین رسید. در مقابل همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۵۱ دلار مبادله شد. همینطور نرخ برابری دلار معادل ۷.۱۵۶ یوان چین اعلام گردید.



1399/03/08
13:09:23
5.0 / 5
2727
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , چین , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
لینکهای لوازم فلزی
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی