۱۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی برای برندگان الكام استارز

۱۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی برای برندگان الكام استارز

به گزارش لوازم فلزی دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ریاست جمهوری اعلام نمود اگر برندگان الکام استارز بتوانند سرمایه گذاری را در فاز شتاب دهی جذب کنند، برای ۱۰ تیم اول تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و برای پنج تیمی که در حوزه های نوظهور امکان جذب سرمایه پیدا کرده اند، هم ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات قابل تبدیل و بلاعوض تخصیص داده می شود.


به گزارش لوازم فلزی به نقل از ایسنا، دومین نشست خبری الکام استارز برای اعلام جزئیات در مورد برگزاری این رویداد استارت آپی امروز (۱۴دی) به صورت آنلاین در موزه ارتباطات برگزار گردید. در این جلسه، دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به جزئیات حمایتی این بخش از تیم های برنده الکام استارز ششم پرداخت. مهدی محمدی در این جلسه اعلام نمود حمایت های ویژه این ستاد شامل سه حمایت ویژه چند میلیاردی از برندگان الکام استارز می شود.
همینطور در این جلسه توضیح داده شد که تا این لحظه ۱۷ مجموعه سرمایه گذاری برای حضور در این بخش از رویداد و همکاری با آوردگاه سرمایه اعلام آمادگی کرده اند. در این جلسه اعلام گردید که تابحال ۳۰ شرکت مراحل ثبت نام خویش را پشت سر گذاشته اند و تکمیل ثبت نام دیگر متقاضایان حاضر در این رویداد تا ۲۰ دیماه ادامه خواهد داشت.

۳ بسته حمایتی ویژه از جانب ستاد اقتصاد دیجیتال
مهدی محمدی، دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ریاست جمهوری اعلام نمود که الکام استارز یکی از رویدادهای مخصوص استارت آپ هاست که به دور از نمایش و بزرگ نمایی که عموما در این فضا می شود، توانسته به بزرگ شدن شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ ها کمک نماید و در کنار آن در شکل گیری مفهوم اقتصاد دیجتال در کشور هم اثرگذار باشد.
محمدی اظهار داشت: برگزاری موفق این رویداد پارسال به خوبی این مورد را نشان داد و امیدواریم سال جاری و باتوجه به شرایط کرونا که این رویداد به صورت آنلاین برگزار می گردد هم بتواند تاثیرگذاری خاص خودش بر این اکوسیستم را داشته باشد.
وی می گوید که سال جاری آنها با مشارکت سازمان نظام صنفی کامپیوتری تلاش کرده اند به صورت جدی تری مبادرت به پشتیبانی از شرکتهای استارت آپی و همینطور توسعه بخش سرمایه گذاری در این عرصه کمک کنند. برپایه گفته های وی حمایت های ویژه ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ریاست جمهوری از استارت آپ های برتر الکام استارز به سه بخش عمده تقسیم می شود.
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ریاست جمهوری در مورد بخش اول حمایت های این ستاد از برندگان الکام استارز توضیح داد: بخش اول جوایز که در ارتباط با مسابقه اصلی الکام استارز است این گونه برنامه ریزی شده که به هر ۱۵ تیم استارت آپی برتر مسابقه، ۱۰ میلیون تومان جایزه به صورت مستقیم عرضه شود. از بین این ۱۵ تیم، ۱۰ تیم از سمت سازمان نظام صنفی کامپیوتری حمایت خواهند شد و جایزه پنج تیم که در حوزه های هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، زنجیره بلوکی، فناوری مجازی سازی و عرضه راهکار در حوزه کرونا فعالیت کنند، هم از سمت ستاد تأمین خواهد شد.
محمدی در ادامه به در نظر گرفتن تسهیلات ۵۰ و ۱۵۰ میلیون تومانی برای ۱۵ تیم برنده الکام استارز در چارچوب طرح دوم حمایتی ستاد اشاره نمود و اظهار داشت: بخش دوم حمایت ستاد به شرکتهای استارت آپی بازمی گردد که ایده ای دارند و می خواهند این ایده را پیاده و به مرحله محصول برسانند و در واقع وارد فاز شتاب دهی شوند. در این مرحله این امکان را فراهم نموده ایم که اگر برندگان الکام استارز بتوانند سرمایه گذاری را در فاز شتاب دهی جذب کنند، برای ۱۰ تیم اول تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قابل تبدیل و بلاعوض در نظر بگیریم و برای ۵ تیمی که در حوزه های نوظهور امکان جذب سرمایه پیدا کرده اند، هم ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات قابل تبدیل و بلاعوض تخصیص داده شود.
وی در نظر گرفتن مکانیزم «هم سرمایه گذاری» با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی را طرح سوم حمایتی ستاد از برندگان الکام استارز عنوان نمود و توضیح داد: امکان دیگری که برای برندگان الکام استارز ششم فراهم نموده ایم در امکان جذب سرمایه در پاویونی به نام «استارز اینوست» است. در این مرحله با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی مکانیزیم سرمایه گذاری مشترک را از راه ۹ صندوق سرمایه گذاری که چندتا از آنها در شهرستان هم هستند را فراهم نموده ایم.
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ریاست جمهوری تاکید می کند که با این نوع حمایت کوشیده اند تا استارت آپها امکان استفاده از منابع صندوق نوآوری و شکوفایی را هم داشته باشند. وی در مورد مکانیزم این حمایت اظهار داشت: مکانیزم این حمایت این گونه است که اگر شرکتی در الکام استارز بتواند یکی از ۹ صندوق سرمایه گذاری اشاره شده را به جذب یک ایکس سرمایه گذاری قانع کند، ما هم بسته به ارزیابی که انجام می دهیم بین ۲ ایکس تا ۴ ایکس روی آن شرکت سرمایه گذاری می نماییم. یعنی اگر شرکتی در این رویداد موفق به دریافت یک میلیارد تومان از یکی از این ۹ صندوق شود ما بین ۲ تا ۴ میلیارد تومان به شیوه هم سرمایه گذاری، سرمایه در اختیار این استارت آپ می گذاریم.»
محمدی تاکید می کند که با این نوع حمایت تلاش کرده اند که سرمایه گذاری روی استارت آپ ها با مشارکت خصوصی-عمومی صورت گیرد و به جای اینکه آنها به اصطلاح ماهی را در اختیار استارت آپ ها بگذارند، ماهیگیری را یاد آنها دهند. به باور او آنها در این طرح های حمایتی کوشیده اند که در مقام دولت دست با ارزیابی و انتخاب استارت آپ ها نزنند و افرادی که تجارت را بهتر متوجه می شوند و حاضر به سرمایه گذاری می شوند وارد فضا شوند.
به قول محمدی ۳۰۰ میلیون تومان هم این ستاد از راه سامانه «راه نوآوری» برای ۱۵ برنده ششمین رویداد الکام استارز در نظر گرفته است. وی در این مورد اظهار داشت: یک حمایت خارج از سه حمایت اصلی از برندگان الکام استارز داریم و آن در اختیار گذاشتن امکانات از راه سامانه راه نوآوری به برندگان این رویداد است. ما ۲۰ میلیون تومان کیف پول برندگان الکام استارز را در سامانه راه نوآوری شارژ خواهیم کرد تا بتوانند از امکانات و خدمات آن استفاده کنند.
سامانه راه نوآوری یکی از سامانه های تازه تاسیس از سمت ستاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که خدمات زیرساختی و دیجیتال مارکتینگ مورد نیاز استارت آپها و شرکتهای دانش بنیان را با تخفیف ویژه در اختیار این گروه می گذارد.

کرونا شیوه انجام امور زندگی وکسب وکار را تغییر داد
برات قنبری، دبیر کل سازمان نصر کشور هم بعنوان یکی از حامیان اصلی و برگزارکننده الکام استارز در این جلسه خبری به جایگاه ویژه استارت آپ ها در توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: فضای مجازی جایگاه و اهمیت خاص خودش را دارد و شیوع و کرونا به خوبی این جایگاه را نشان داد. علیرغم اینکه بعضی می گویند باید برنامه ریزی های فعلی برپایه شرایط پساکرونا باشد اما عمده تحلیلگران اعلام می کنند که دیگر دروان پسا کرونا نداریم و برپایه شرایط فعلی باید شیوه انجام امور زندگی وکسب وکار را تغییر داد. در چنین شرایطی هم باز فضای مجازی اهمیت بیشتری پیدا می کند. دیگر شیوه کاری برپایه شرایط قبلی امکان پذیر نیست و شیوه حکمرانی برپایه داده و فعالیت کسب وکارهای مجازی است.
او افزود: سازمان نظام صنفی کامپیوتری پیوسته در کوشش برای توانمندسازی زیست بوم کسب وکارهای نوپا بوده و در این راستا برنامه ها مشخصی را دنبال کرده است. یکی از این برنامه ها هم برگزاری رویداد الکام استارز در نمایشگاه الکامپ بوده است. سال جاری هم با عنایت به انتشار کرونا تصمیم گرفته شد با وجود لغو برگزاری الکامپ، این رویداد به صورت مجازی برگزار گردد.» به باور او الکام استارز و برگزاری دوره های گذشته آن نشان دهنده آغاز تحولی جدید در اقتصاد کشور بوده است. و برگزاری آنلاین آن حتما به توسعه جایگاه اقتصاد دیجیتال کمک خواهد نمود.

تسهیل فرآیند همکاری با سرمایه گذاران
در این جلسه سجاد جهانگرد، مدیر برنامه آوردگاه سرمایه الکام استارز در مورد بخش غیررقابتی الکام استارز که در نهایت می تواند منجر به جذب سرمایه برای استارت آپ های حاضر در این رویداد شود توضیحاتی عرضه داد. جهانگرد در مورد این بخش از رویداد الکام استارز اظهار داشت: آوردگاه سرمایه نزدیک به چهار یا پنج سال است که در این رویداد برگزار می گردد. در دو سال گذشته تلاش کردیم آوردگاه سرمایه را با کمک بازیگران سرمایه گذاری در خود اکوسیستم جلو ببریم. دلیل هم این است که روند سرمایه گذاری برای پس از نمایشگاه هم پیگیری شود و فقط تبدیل به یک جلسه آشنایی نشود.
او افزود: سال قبل آوردگاه سرمایه با حمایت ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری دوستانمان در کارن کراد انجام شد. سال جاری هم علاوه بر کارن کراد، انجمن سرمایه گذاران خطرپذیر را هم کنار خود داریم.
به باور جهانگرد درست است که کرونا سبب ایجاد محدودیت هایی شده است اما در کنار خود تسهیلاتی را هم به دنبال داشته است. وی در این مورد توضیح داد: حداقل در بخش سرمایه گذاری برگزاری آنلاین رویداد به انجام کارها سرعت و راحتی بیشتری بخشید. سالهای پیش یکی از اشکالات اصلی این بود که بتوانیم سرمایه گذاران را در میانه روز و در یک ساعت مشخصی به نمایشگاه بیاوریم. سال جاری به شیوه آنلاین این فرایندها بسیار تسهیل شده است.
به قول او برگزاری شیوه آنلاین جذب سرمایه گذاری مزیت دو طرفه ای هم برای سرمایه گذاران و هم تیم های حاضر در الکام استارز خواهد داشت تا با فرصت و تمرکز بیشتری به همکاری با یکدیگر فکر کنند. برپایه اظهارات او تا این لحظه حدود ۱۷ مجموعه سرمایه گذاری با بخش آوردگاه سرمایه الکام استارز اعلام همکاری کرده اند.

ثبت نام در الکام استارز ادامه دارد
آرش برهمند، مدیر اجرایی الکام استارز هم از تمدید ثبت نام در این رویداد اطلاع داد و اعلام نمود که برپایه تصمیم تیم اجرایی، امکان ثبت نام برای متقاضیان تا ۲۰ دیماه ادامه دارد. برپایه توضیحات او تا کنون ثبت نام ۳۰ شرکت استارت آپی برای حضور در الکام استارز نهایی شده است. برهمند در این مورد اظهار داشت: «آمار برای ثبت نام بیشتر است و تجربه نشان داده که با نزدیک شدن به پایان زمان ثبت نام درخواست ها برای حضور در این رویداد بیشتر هم می شود. سال قبل که به صورت فیزیکی این رویداد برگزار شده بیشتر از ۸۰ شرکت در الکام استارز شرکت کرده بودند و امیدواریم این آمار سال جاری بیشتر هم شود.» ثبت نام در این رویداد از راه elecom-stars.ir امکان پذیر است.
وی در مورد مشکلات احتمالی که هنگام برگزاری این رویداد آنلاین به واسطه ضعف در کیفیت اینترنت کشور امکان دارد ایجاد شود توضیح داد: همین هم اکنون در مرحله ثبت نام به این مشکلات برخورده ایم و در هفته گذشته چندین تیم به خاطر مشکلات یک درگاه پرداخت پیش تاز کشور امکان ثبت نام نداشته اند. در این شرایط علاوه بر عذرخواهی شرایط ثبت نام مجانی این دوستان را هم فراهم کردیم.
مدیر اجرایی الکام استارز در توضیح اینکه اگر شرکتی در این رویداد به خاطر کیفیت اینترنت امکان عرضه نداشته باشد چه راهکاری در نظر گرفته شده است اظهار داشت: در کنار حضور به صورت آنلاین، امکان شرکت به شکل حضوری در مجموعه موزه ارتباطات هم فراهم گشته است. در واقع اگر شرکت کننده ای به خاطر مشکل اینترنتی فرصت عرضه خویش را است دست داد تلاش خواهیم کرد با همان تیم داوری شرایط عرضه مجدد را برایشان فراهم نماییم.
برهمند تصریح کرد که مشکلات اینترنت محدود به تیم برگزارکننده الکام استارز نیست و همکاری آنها با موزه ارتباطات کشور برای فراهم کردن شرایط حضوری تیم ها در رویداد هم به خاطر این مشکل همیشگی در شبکه اینترنت کشور است. برهمند تصریح کرد که تیم های استارت آپی که هنگام ثبت نام هم با مشکل برخورد می کنند از راه شماره تماس اعلام شده و شبکه های اجتماعی الکام استارز به تیم پشتیبانی این رویداد اطلاع دهند.




منبع:

1399/10/15
01:03:08
0.0 / 5
1113
تگهای خبر: اقتصاد , ثبت نام , خدمات , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی