، اولویت های اقتصاد در سال ۹۷،

تاكید بر تقویت بازرسان كار امسال

تاكید بر تقویت بازرسان كار امسال

لوازم فلزی: یك مقام مسئول كارگری تقویت بازرسی كار و پیگیری بند ز تبصره ۷ بودجه ۹۷ را مهمترین اولویت سال ۱۳۹۷ عنوان نمود.



علی اصلانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: مهمترین دغدغه جامعه كارگری و بازنشستگان امسال پیگیری بند ز تبصره ۷ بودجه ۱۳۹۷ است و ما تمام تلاش خویش را خواهیم كرد كه منابع درمان سازمان تامین اجتماعی كه از حقوق كارگران و بازنشستگان كسر می شود، به خزانه واریز نشود.

وی با تاكید بر ضرورت افزایش بازرسی از محیط های كار اظهار داشت: در بحث كاهش حوادث كار خوشبختانه عرضه آموزش ها در محیط كار موفق بوده است اما همچنان با كمبود بازرسان كار مواجهیم كه این امر سبب شده تا بازرسان كار هر شش ماه یكبار به ساختمان سر بزنند یا از كارگاهی بازدید كنند.

اصلانی اظهار داشت: هم اكنون ۸۰۰ بازرس در كل كشور داریم و اگر بخواهیم منطقه ای را برای بازرسی تعریف نماییم یك بازرس نهایت بتواند هر سه ماه یكبار از آن منطقه بازدید و دستورالعمل های ایمنی را دنبال كند.

این مقام مسئول كارگری با تاكید بر تقویت بازرسان كار اظهار داشت: دولت باید از ظرفیت تشكل های كارگری در این زمینه استفاده نماید. در شورای عالی حفاظت فنی كه بحث تعیین صلاحیت پیمانكاری مطرح بود، پیشنهاد كردیم كه دولت برای كاهش تصدیگری ها از ظرفیت انجمن ها و تشكل ها استفاده و بحث آموزش را به آن ها واگذار كند.

وی در ادامه فاصله بین خط فقر و تورم را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: هر دولتی كه سر كار آمده نتوانسته فاصله بین این دو را به هم نزدیك كند و متاسفانه به دولتهای بعد منتقل شده و امروز به شكل انباشته به نقطه اوج خود رسیده است. در حالیكه فاصله بین خط فقر و تورم ۱۸۰ درصد است و بر همین مبنا ركود در كارگاه ها در سال قبل را شاهد بودیم و خیلی از كارخانه ها نتوانستند كالاهای خویش را بفروشند، درنتیجه یك به یك از رده تولید خارج شدند و مسیر تعطیلی كارخانه و اخراج نیروی كار را در پیش گرفتند.

عضو كانون عالی شوراهای اسلامی كار كاهش نرخ بیكاری را یكی دیگر از اولویت های سال ۹۷ برشمرد و اظهار داشت: مردم از آمار و شعار خسته شده اند، وقت آن رسیده كه عملگرا باشیم. اینكه آمارهایی عرضه نماییم كه با واقعیت ها همخوانی ندارد، باعث دلسردی مردم می گردد.

وی اضافه كرد: البته طرح های خوبی در حوزه اشتغال عرضه شده و پولهای خوبی هم اختصاص پیدا كرده است كه همچون این طرح ها، طرح اشتغال روستایی است كه برای اجرای آن در روستا منابع و اعتباراتی مصوب كرده اند ولی هنوز گزارشی از روند اجرای طرح تهیه نشده كه چه میزان اشتغالزایی برای اهالی روستا بوجود آمده است؟

طرح اشتغال روستایی یكی از طرح های دولت به منظور كاهش نرخ بیكاری در روستاها و رونق بازار كار است. دولت از محل منابع صندوق توسعه ملی معادل ۱.۵ میلیارد دلار معادل ۶۰۰۰ میلیارد تومان برای اشتغالزایی در روستاها در نظر گرفته و بانك های كشاورزی، توسعه تعاون، پست بانك و صندوق كارآفرینی امید بعنوان بانكهای عامل هم باید معادل این رقم را به تسهیلات اضافه كنند تا مجموع تسهیلات به ۱۲ هزار میلیارد تومان برسد و در میان متقاضیان توزیع شود.




1397/01/09
11:29:28
5.0 / 5
4775
تگهای خبر: بودجه , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی