مدیرعامل بانك ملی به ایسنا پاسخ داد

چرا ارز مورد نیاز زائران اربعین در داخل تامین نشد؟

چرا ارز مورد نیاز زائران اربعین در داخل تامین نشد؟

لوازم فلزی: مدیرعامل بانك ملی در پاسخ به این كه چرا ارز مورد نیاز زائران در داخل ایران تامین و به مردم پرداخت نشد تا زائران در مرزها با مشكل مواجه نشوند اظهار نمود: با عنایت به منابع ارزی ایران در كشور عراق به واسطه صادرات برق و سایر طلب ها، در ابتدا درخواست مان این بود كه دینار موردنیاز زائران در اختیار ما قرار گیرد و ما بتوانیم و با ساز و كارهای خودمان ارز را به متقاضیان تحویل دهیم، اما بانك مركزی عراق این درخواست را نپذیرفت.



محمدرضا حسین زاده در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت عرضه ارز به زائران كربلا، اظهار داشت: بانك مركزی عراق همكاری خوبی با ما در این زمینه نداشته است و بنابراین مشكلاتی در ایام ابتدایی در روند پرداخت دینار به زائران بوجود آمد.

وی اضافه كرد: اگر این ارز در اختیار ایران قرار می گرفت و ما می توانستیم با ساز و كارهای خودمان آنرا در اختیار مردم قرار دهیم، بطور قطع روند عرضه ارز به متقضیان بسیار بهتر صورت می گرفت.

حسین زاده با بیان این كه در نهایت ما ناچار شدیم بپذیریم كه با تولید باجه هایی در نواحی مرزی و شهرهای عراق، پرداخت ارز را از جانب دولت عراق به مردم انجام دهیم، خاطرنشان كرد: در ابتدا ما حدود ۲۵۰ باجه در نقاط مختلف تولید كردیم كه طرف عراقی به بهانه نداشتن مجوز و سایر مسائل، اغلب این باجه ها را بستند و تنها ۵۰ باجه فعال باقی ماند.

وی اضافه كرد: از جانب دیگر به ما گفتند كه این باجه ها اجازه ۱۲ ساعت فعالیت در طول روز را دارند، در صورتیكه تقاضای ما راه اندازی باجه های ۲۴ ساعته بود كه تابحال هم با این درخواست موافقت نشده است، اما ما توانستیم تعداد باجه هایمان را در نواحی مرزی و نجف افزایش دهیم و برای فعالیت این باجه ها هم نیرو فرستادیم كه كار هرچه زودتر صورت گیرد. هم اكنون هم صدها نفر از كاركنان بانك ملی در این باجه ها همچون نواحی مرزی و نجف مستقر هستند.

مدیرعامل بانك ملی با اشاره به وجود برخی مشكلات زیرساختی در عراق هم اظهار داشت: بعضی از این مشكلات همچون قطع برق و اینترنت مشكلات ما را دوچندان و كار را با وقفه روبرو كرد. البته خبرهایی رسیده كه دلالان ارز علاقه ندارند كه دینار با قیمت دولتی در اختیار زائران قرار گیرد و بعضی از این مشكلات از این دست بود.

حسین زاده اضافه كرد: در همین راستا تمهیداتی اندیشیدیم كه برای دریافت ارز دیگر نیاز به اینترنت نباشد و زائران تنها با نشان دادن پیامك بانكی و با استفاده از كدملی مبادرت به دریافت ارز كنند.

وی با بیان این كه هم اكنون مشكل تامین ارز زائران به صورت كامل حل شده است، اظهار داشت: با اطلاعی كه هر ساعت از مرزهای مهران، نجف و شلمچه دریافت می نماییم، به نظر می آید كه روند پرداخت ارز به زائران به شكل عادی برگشته و روان است و حتی برخی مسئولان هم با تماس هایی از حل مشكل تشكر كرده اند، اما در عین حال ما از زائران عزیز ایرانی به علت مشكلاتی كه برای شان بوجود آمد و نتوانستیم خدمات مطلوبی را عرضه نماییم، عذرخواهی می نماییم.

مدیرعامل بانك ملی همینطور اظهاركرد كه برای امروز از سوی عراقی مجوز گرفتیم كه به جای ۱۲ ساعت ۱۸ ساعت بتوانیم به مردم خدمات بدهیم تا دیگر مشكلی در زمینه تامین ارز زائران تولید نشود.

به گزارش لوازم فلزی به نقل از ایسنا، گزارش های رسیده از آن حكایت می كند كه هر یكصد دینار عراق در مرزهای غربی ایران با قیمت ۱۲۵۰ تومان به صورت آزاد فروخته می گردد. این در شرایطی است كه قیمت هر یكصد دینار دولتی ۹۶۰ تومان است.




1397/08/03
22:59:18
5.0 / 5
4637
تگهای خبر: تولید , خدمات , دولت , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی