طبق اعلام مركز پژوهش های غلات؛

كیفیت آرد كشور در زمستان بهبود یافت

كیفیت آرد كشور در زمستان بهبود یافت

مرکز پژوهش های غلات در آخرین گزارش خود از کیفیت آرد تولیدی کشور، میزان درصد پروتئین و گلوتن و خصوصیات کیفی رطوبت، خاکستر و اندازه ذرات آرد در زمستان ۹۹ را در محدوده استاندارد اعلام نمود.



به گزارش لوازم فلزی به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، مرکز پژوهش های غلات در آخرین گزارش خود از کیفیت آرد تولیدی کشور، میزان درصد پروتئین و گلوتن و خصوصیت های کیفی رطوبت، خاکستر و اندازه ذرات آرد در سه ماهه سوم سال ۹۹ را بدون تغییر نسبت به مدت مشابه سال قبل مطلوب و در محدوده استاندارد اعلام نمود. هدف از انجام ارزیابی و پایش کیفی آرد کشور، انجام اقدامات برای ارتقای کیفیت نان است که در ۳۱ استان و مطابق استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳ انجام شده است.
بر اساس این گزارش، درصد رطوبت و خاکستر مجاز برای تولید آرد از جانب تمامی استان ها مورد توجه قرار گرفته است. درصد پروتئین آردها در استان های آذربایجان شرقی، البرز، زنجان، کردستان و همدان نیازمند ارتقا است و سایر استان ها در محدوده استاندارد قرار دارد.
درصد گلوتن هم در تمام استان ها به استثنای استان های کردستان و همدان رعایت شده و در حد استاندارد بوده است.
در کل میزان رطوبت و خاکستر و اندازه ذرات آرد در سه ماهه سوم سال ۹۹ در مقایسه با سه ماهه سوم سال ۹۸ تغییر محسوس ندارد و میزان پروتئین نسبت به سه ماهه سال قبل ۰.۳۶ و واحد و میزان گلوتن ۰.۷۲ واحد افزایش دارد.
مرکز پژوهش های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران هر فصل با نمونه برداری از انواع آردهای تولیدی کشور، میزان کیفیت آردها را مورد سنجش قرار می دهد و تولیدات کارخانجات را پایش می کند و نتایج آن در چارچوب گزارش سنجش کیفیت آرد تولید کشور منتشر می شود تا آردهای متناسب برای پخت انواع نان (نان های سنتی) تهیه و تولید شود.


منبع:

1399/12/26
13:21:25
0.0 / 5
199
تگهای خبر: استاندارد , تولید , دولت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی