رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی :

قیمت لوازم خانگی تعدیل شد

قیمت لوازم خانگی تعدیل شد

به گزارش لوازم فلزی رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی اظهار داشت: 8 شرکت طی 6 ماه گذشته افزایش قیمت روی کالاهای خود اعمال کرده بودند که تا امروز 90 درصد از آنها قیمت ها را تعدیل و نرخ های قبلی را مجدد اعلام نمودند.



به گزارش لوازم فلزی به نقل از مهر، رهبری در دیدار اخیر خود با تعدادی از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی، کارآفرینان و فعالان اقتصادی به صنعت قابل اهمیت لوازم خانگی اشاره کرده اند و با ابراز گلایه از عملکرد برخی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی گفتند «با وجود حمایت هایی که از این تولیدکنندگان شد اما گفته می شود برخی محصولات آنها تا دو برابر افزایش قیمت داشته که نباید اینطور باشد.»
پس از بیانات رهبری، سید رضا فاطمی امین وزیر صمت اعلام نمود که طی مذاکراتی که با تولیدکنندگان لوازم خانگی داشته، مقرر شده کالاهایی که با افزایش قیمت روبه رو شده بودند، مجدد به قیمت های سابق بازگردند.
۹۰ درصد قیمت ها، به قیمت های قبل بازگشت
در همین رابطه اکبر پازوکی در گفت و گو با خبرنگار مهر، در مورد قیمت لوازم خانگی در بازار اظهار نمود: تقریباً ۸ شرکت طی ۶ ماه گذشته افزایش قیمت روی کالاهای خود اعمال کرده بودند که تا امروز ۹۰ درصد از آنها قیمت ها را تعدیل و قیمت های قبلی را مجدد اعلام نمودند.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران اضافه کرد: البته بازار همچنان در رکود است و مردم قدرت خرید لوازم خانگی را ندارند برای اینکه بی تعارف باید اظهار داشت که قیمت ها گران است که آن هم از گران بودن قیمت مواد اولیه نشأت می گیرد. در حقیقت به سبب گران بودن مواد اولیه قیمت لوازم خانگی بالا رفته است.
وی افزود: کالا به اندازه کافی عرضه می شود اما به سبب پایین بودن قدرت خرید و بالا بودن قیمت کالاها، تقاضای چندانی در بازار نداریم و مردم بیشتر به دنبال تعمیرات هستند تا این که کالای نو بخرند.
وضعیت تولید لوازم خانگی در ۹ ماه نخست امسال
به گزارش لوازم فلزی به نقل از مهر، همین طور بررسی وضعیت تولید لوازم خانگی طی ۹ ماه سال جاری نشان میدهد که از بین انواع لوازم خانگی، تولید ماشین لباسشویی با ۲۶.۱ درصد افزایش به یک میلیون و ۵۶ هزار دستگاه و تولید یخچال و فریزر با ۱۰.۳ درصد افزایش به ترتیب به یک میلیون و ۶۵۳ هزار دستگاه رسیده است.
همچنین در این بازه زمانی ۸۱۵ هزار و ۳۰۰ دستگاه کولر آبی تولید شده که نسبت به زمان مشابه پارینه ۳.۲ درصد افزایش داشته است.


منبع:

1400/11/15
13:28:03
5.0 / 5
1176
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , تولید , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1404)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی