برگزاری نخستین همایش بین المللی غذای طیب

برگزاری نخستین همایش بین المللی غذای طیب

نخستین همایش غذای طیب با همکاری مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مؤسسه کیفیت رضوی وابسته به آستان قدس رضوی در آبان ماه انجام می شود.


به گزارش لوازم فلزی به نقل از ایسنا، نخستین همایش بین المللی غذای طیب با هدف ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی، تبادل آراء اندیشمندان، پژوهشگران و مدیران سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی در داخل و خارج از کشور در محورهای مختلف برگزار می شود.
دکتر حسین زمانی، دبیر اجرائی همایش بین المللی غذای طیب، با اعلان اینکه ایده اولیه تولید غذای طیب در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شکل گرفت، اظهار داشت: بمنظور اجرائی کردن این طرح با همکاری آستان قدس رضوی، مؤسسه کیفیت رضوی تاسیس شد.
زمانی با اشاره به تفاوت غذای طیب و حلال، توضیح داد: غذای حلال حداقل های شرعی را در تولید محصول مد نظر قرار می دهد، اما در تهیه غذای طیب، فقط حلال شرعی مد نظر قرار نمی گیرد، بلکه علاوه بر رعایت اصول شرعی، تمام قوانین و استانداردهای مرتبط چون "اصل سلامت" که کلیه جنبه های بهداشتی، ارگانیک و استانداردها را در بر می گیرد، "اصل اصالت" که اصیل بودن و درست بودن گواهی ها، اصل بودن آن در مقابل تقلبی بودن، خلوص محصول در مقابل ناخالص بودن و مطابقت آن با ذائقه افراد، باید مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: حدود ۷۰ سال طول کشید تا غذای حلال با حمایت دولتمردان کشور مالزی به جایگاه فعلی رسیده است، اما متاسفانه موارد بسیاری مشاهده شده که به سبب سودجویی برخی افراد در دنیا نظارت لازم بر تولید آن وجود ندارد. این امر سبب متفاوت بودن لوگوی حلال در کشورهای مختلف شده است و این مساله از ضعف های برند حلال محسوب می شود. برمبنای استعلام از مراجع عظام به غیر از کشورهای اسلامی در سایر کشورها فقط وجود لوگوی حلال بر روی بسته بندی نمی تواند قابل استناد باشد، چونکه موارد بسیاری مشاهده شده که به سبب نبود نظارت، محصولات بدون رعایت استانداردهای حلال تولید شده اند.
عضو هیات علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد خصوصیات نشان طیب، اظهار نمود: این نشان علاوه بر مباحث حلال، ارگانیک بودن محصولات، نظام آراستگی 5S، قوانین کوشر و سایر موارد را در بر می گیرد و سبب شده که طرفداران این محصولات فقط مسلمانان نباشند.
دبیر اجرائی همایش اضافه کرد: تا حالا مراکز علمی و پژوهشی در کشورهای مالزی، سوئیس، کره جنوبی، پاکستان، قزاقستان و برونئی برای حضور و همکاری در این همایش اعلام آمادگی کرده اند. همین طور دانشگاه های معتبر کشور نیز حمایت خودرا از همایش با ارسال لوگوی این دانشگاه ها اعلام نموده اند و تا حالا بیش از ۳۰ نشست با این دانشگاه ها برگزار شده است.
وی اشاره کرد: باتوجه به رسمیت برگزاری این همایش، کلیه مقالات پذیرش شده در این همایش در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و سیویلیکا (CIVILICA) نمایه خواهند شد و پس علاقه مندان به حضور می توانند مقالات خودرا به دبیرخانه این همایش ارائه کرده و با دریافت گواهی، از امتیازات علمی ارائه مقاله برخوردار شوند. همین طور مقالات پژوهشی که کیفیت آنها مورد تایید کمیته داوری قرار گیرد، در مجلات معتبر پژوهشی به چاپ خواهند رسید.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، آخرین مهلت ارسال مقالات ۳۱ شهریور ماه و زمان برگزاری این همایش در ایام ۱۸ و ۱۹ آبان ماه جاری در مشهد اعلام شده است.




منبع:

1401/02/24
13:57:40
5.0 / 5
555
تگهای خبر: استاندارد , تولید , دولت , صنایع
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی