اخطار در رابطه با استفاده از ترانسفورماتورهای معمولی در نیروگاه های خورشیدی

اخطار در رابطه با استفاده از ترانسفورماتورهای معمولی در نیروگاه های خورشیدی

به گزارش لوازم فلزی، مدیر تولید شرکت ترانسفورماتورسازی کوشکن از تولید ۱۰۰ ترانسفورماتور ویژه نیروگاه های خورشیدی اطلاع داد و تاکید کرد استفاده از ترانس های معمولی در این نیروگاه ها سفارش نمی گردد.


به گزارش لوازم فلزی به نقل از خبر آنلاین، مهدی قربانی، مدیر تولید شرکت ترانسفورماتورسازی کوشکن، با اشاره به فعالیت این مجموعه در عرصه تولید ترانسفورماتورهای مورد نیاز نیروگاه های خورشیدی اظهار داشت: شرکت ترانسفورماتورسازی کوشکن از سال ۱۳۸۳ فعالیت خودرا در زنجان شروع کرده و الان با حدود ۶۰۰ نفر پرسنل مشغول به تولید انواع ترانسفورماتور است.
وی ادامه داد: هدف این شرکت، تولید تجهیزات مورد نیاز صنعت انرژی های تجدیدپذیر، بخصوص ترانسفورماتورهای نیروگاه های خورشیدی، در کوتاهترین زمان و با قیمت مناسب می باشد. از سال قبل تابحال نیز نزدیک به ۱۰۰ دستگاه ترانسفورماتور ویژه نیروگاه های خورشیدی سفارش گرفته ایم.
قربانی با اشاره به اینکه محصولات این شرکت در رده ترانسفورماتورهای کم تلفات و فوق کم تلفات قرار دارند، اظهار داشت: لابراتوار فشار قوی شرکت بعنوان لابراتوار همکار سازمان ملی استاندارد فعالیت می کند و در کنار آن همکاری نزدیکی نیز با لابراتوار فشار قوی دانشگاه تهران داریم.
مدیر تولید شرکت ترانسفورماتورسازی کوشکن اضافه کرد: محصولات این شرکت در صنایع مختلف همچون نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاه های خورشیدی مورد استفاده قرار می گیرد و کوشیده ایم کیفیت تولیدات به سطحی برسد که توان رقابت با نمونه های خارجی را داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای ایران در توسعه انرژی خورشیدی اظهار داشت: کشور از پتانسیل خیلی بالایی برای استفاده از انرژی خورشیدی برخوردار است، اما تابحال از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است. توسعه نیروگاه های خورشیدی بدون استفاده از ترانسفورماتورهای تخصصی ممکن نیست.
قربانی با اشاره به اینکه عملکرد ترانسفورماتورهای خورشیدی به شرایط تولید برق در طول روز وابسته است، اضافه کرد: تولید برق خورشیدی تنها از زمان طلوع تا غروب خورشید صورت می گیرد و این موضوع چالش هایی را در بهره برداری بوجود می آورد. بنابراین هسته ترانسفورماتورهای تولیدی این شرکت بهینه سازی شده تا بخشی از این مشکلات برطرف شود.
وی درباره ی نوآوری های این شرکت نیز اظهار داشت: یکی از چالش های اصلی نیروگاه های خورشیدی بزرگ، کنترل ولتاژ است که توانسته ایم با طراحی های انجام شده این مشکل را تا حد زیادی برطرف نماییم. همین طور امکان مانیتورینگ و کنترل ازراه دور در این تجهیزات فراهم شده که قابلیت کنترل پذیری بیشتری را در اختیار بهره برداران قرار می دهد.
مدیر تولید شرکت ترانسفورماتورسازی کوشکن با اشاره به شرایط تولید در سالهای اخیر اظهار داشت: با وجود محدودیت ها و مشکلاتی که کشور و صنعت با آن رو به رو بوده، توانستیم با استفاده از ظرفیت پیمانکاران داخلی، خیلی از قطعات را مهندسی معکوس کرده و چالش های تولید را برطرف نماییم.
قربانی در انتها تاکید کرد: استفاده از ترانسفورماتورهای معمولی در نیروگاه های خورشیدی سفارش نمی شود و باید از ترانسفورماتورهای اختصاصی این نیروگاه ها استفاده نمود. همین طور طراحی های انجام شده در این شرکت، قدرت رقابت محصولات با نمونه های خارجی را افزایش داده و امکان تحویل تجهیزات طبق الزامات فنی و در کوتاهترین زمان را فراهم آورده است.
بطور خلاصه قربانی ضمن اشاره به این که محصولات این شرکت در رده ترانسفورماتورهای کم تلفات و فوق کم تلفات قرار دارند، عنوان کرد: آزمایشگاه فشار قوی شرکت به عنوان آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد فعالیت می کند و در کنار آن همکاری نزدیکی نیز با آزمایشگاه فشار قوی دانشگاه تهران داریم. وی ضمن اشاره به ظرفیت بالای ایران در توسعه انرژی خورشیدی عنوان کرد: کشور از پتانسیل خیلی بالایی جهت استفاده از انرژی خورشیدی برخوردار است، اما تاکنون از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.

منبع:

1405/04/31
20:03:55
0.0 / 5
3
تگهای خبر: استاندارد , بو , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1405)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی