رئیس اتحادیه آجیل و خشكبار تهران:

خشکسالی تولید آجیل و خشکبار را نصف کرد

خشکسالی تولید آجیل و خشکبار را نصف کرد

به گزارش لوازم فلزی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران ضمن اشاره به این که سال جاری به علت خشکسالی نسبت به سال قبل افت تولید داشتیم اظهار داشت: همین مساله سبب شده که در بعضی اقلام با افت تولید ۵۰ تا۶۰ درصدی مواجه باشیم.


مصطفی احمدی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه آجیل و خشکبار قیمت مصوب ندارند، اظهار نمود: چون تنوع آجیل و خشکبار برای شب عید بسیار زیاد است و از نظر نوع کالا و وزن قابل تغییر است برای همین قیمت گذاری بر روی این اقلام غیر ممکن است.
وی ضمن اشاره به این که عرضه و تقاضا، میزان تولید در سال و صادرات قیمت آجیل و خشکبار را مشخص می کند، افزود: متاسفانه واردات اقلامی که در داخل تولید می شوند، ممنوع می باشد و این در حالیست که برای مثال مغز گردو و فندق به اندازه مصرف داخلی تولید نمی گردد و احتیاج به واردات داریم.

احمدی ضمن اشاره به این که کنترل قیمت نیازمند ابزارهایی است، اضافه کرد: سال جاری در تخم ژاپنی ۶۰ درصد افت تولید نسبت به سال قبل داشتیم، چونکه این محصول صدرصد دیم است و کمبود بارندگی تولید را کاهش داده است، ولی میتوان با واردات محصولات دیگر قیمت آنرا هر چند با کاهش تولید کنترل کرد.




منبع:

1400/12/15
11:04:16
5.0 / 5
666
تگهای خبر: ابزار , تولید , صادرات , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1404)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی