تغییر شرایط عرضه سرویس اولیه در دوران گارانتی خودرو

تغییر شرایط عرضه سرویس اولیه در دوران گارانتی خودرو

به گزارش لوازم فلزی، رئیس سازمان حمایت در نامه ای به مدیران عامل شرکتهای خودروسازی، مبحث اصلاح شرایط عرضه سرویس اولیه در دوران گارانتی را ابلاغ نمود.



به گزارش لوازم فلزی به نقل از صدا و سیما، حسین فرهیدزاده رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در نامه ای به مدیران عامل شرکت ایران خودرو، سایپا، پارس خودرو، بهمن موتور، کرمان موتور، خودروسازان راین، مدیران خودرو، دیار خودرو، خودروسازان بم، ریگان خودرو، سیف خودرو، کارمانیا، صنعت خودروی آذربایجان، خودرو سازان فردا، نورا موتور پارس مبحث اصلاح شرایط عرضه سرویس اولیه در دوران گارانتی را ابلاغ نمود.
در این نامه آمده است: «با عنایت به تصمیمات متخذه و به منظور ساماندهی بازار خودرو و ایجاد محدودیت برای اشخاصی که با هدف سفته بازی مبادرت به خرید خودرو و دپوی آن برای فروش با قیمت های بالاتر می کنند و با عنایت به اختلاف فاحش قیمت رسمی فروش خودرو های سواری تحویلی شرکتهای خودروساز با نرخ حاشیه بازار متأثر از تشدید فضای واسطه گری بعضی از افراد سودجو و تاثیر قابل توجه آن در نابسامانی و التهاب بازار خودرو و در نهایت اجحاف در حق مصرف کنندگان واقعی ناشی از بازارسازی کاذب و رشد روزافزون قیمتها و به منظور پیشگیری از انباشت و احتکار خودرو صفر کیلومتر تا اطلاع ثانوی بخشنامه شماره ۳۷۰/۴۰۱/۳۸۳۲۳ مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۲۲ این سازمان (پیوست) با مبحث فعالسازی گارانتی خودرو لغو و شرایط سرویس اولیه خودرو در دوره گارانتی به شرح ذیل اصلاح می شود:
«در صورتی که مصرف کننده ای به نمایندگی های شرکت رجوع و مالکیت خودروی مذکور از زمان تحویل خودرو از کارخانه تغییر نیافته باشد، اعمال محدودیت حداکثر ظرف مدت ۵ ماه از تاریخ تحویل و با حداقل ۱۰۰۰ کیلومتر کارکرد خودرو برای سرویس اولیه به نمایندگی شرکتهای خودروساز ضروری نبوده و شرط مذکور تنها در ارتباط با خودروهایی اجرا می گردد که مالکیت خودرو از زمان تحویل خودرو تا زمان اولین رفتن به نمایندگی برای سرویس تغییر یافته باشد.»

مستدعی است دستور فرمائید در اسرع وقت ضمن اطلاع رسانی شفاف و گسترده به مشتریان و نمایندگی های سراسر کشور در قالب آیین نامه رعایت حقوق مصرف کنندگان خودروساز و کار اجرایی لازم در این خصوص تدوین و مبحث در اطلاعیه های فروش و قراردادهای تنظیمی درج شود.»



منبع:

1402/02/03
10:42:38
5.0 / 5
393
تگهای خبر: بازار , تولید , خرید , خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1404)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی