اروپائی ها به آسمان ایران بازگشتند

اروپائی ها به آسمان ایران بازگشتند

به گزارش لوازم فلزی، با ازسرگیری پروازهای اتریش در راه وین-تهران-وین از بامدادان دوشنبه 12 آبان ماه، روند برگشت شرکتهای هواپیمایی بزرگ اروپائی به ایران سرعت گرفته است. سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اعلام نمود که بعد از مذاکرات گسترده، پروازهای شرکت لوفت هانزا هم از اواسط آذرماه در راه تهران-فرانکفورت ازسرگرفته خواهد شد.


به گزارش لوازم فلزی به نقل از خبر آنلاین، سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) رامین کاشف آذر از شروع باردیگر پروازهای شرکت هواپیمایی اتریش و برگشت لوفت هانزا به ایران خبر داد؛ رخدادی که می تواند نشانه ای از بهبود تدریجی ارتباطات هوایی ایران با اروپا بعد از ماه ها توقف باشد.
فارس نوشت: رامین کاشف آذر، سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، با اشاره به ازسرگیری پروازهای اتریش اظهار نمود که بعد از ماه ها مذاکره با طرف اتریشی، پروازهای این شرکت از بامدادان دوشنبه ۱۲ آبان ماه در راه وین–تهران–وین از سر گرفته شد.
بگفته او، ساعت ورود این پرواز به فرودگاه امام خمینی(ره) ۲: ۳۰ بامدادان و زمان خروج آن ۳: ۲۰ بامدادان همان روز بوده است. این پروازها در ایام دوشنبه، چهارشنبه، جمعه و شنبه برنامه ریزی شده اند.
شرکت هواپیمایی اتریش که زیرمجموعه گروه لوفت هانزا به حساب می آید، قبل تر اعلام نموده بود در اولین مرحله پروازهایش را بصورت محدود و با چند پرواز در هفته انجام می دهد. در عین حال، در قالب برنامه توسعه پروازهای غرب آسیای این شرکت، احتمال افزایش تعداد پروازها در آینده وجود دارد.
کاشف آذر در ادامه از برگشت لوفت هانزا به آسمان ایران تا اواسط آذرماه آگاهی داد و اظهار داشت که بر مبنای مذاکرات انجام شده، پروازهای لوفت هانزا در راه تهران–فرانکفورت شش روز در هفته برقرار خواهد شد.
او اضافه کرد: هفته قبل هم با مدیر بخش ایران این شرکت اروپایی گفتگو داشتیم و روند هماهنگی ها رو به غائی شدن است.
شرایط فعلی نشان میدهد شرکت های معتبر بین المللی بار دیگر تمایل دارند به بازار ایران بازگردند. برگشت برندهای اروپایی به فضای هوایی کشور، قدمی مهم در احیای جایگاه ایران در شبکه پروازهای بین المللی است.

حرف آخر اینکه بگفته او، ساعت ورود این پرواز به فرودگاه امام خمینی(ره) ۲: ۳۰ بامدادان و زمان خروج آن ۳: ۲۰ بامدادان همان روز بوده است. او افزود: هفته ی پیش هم با مدیر بخش ایران این شرکت اروپایی گفتگو داشتیم و روند هماهنگی ها رو به غائی شدن است.

1404/08/14
11:12:30
5.0 / 5
4
تگهای خبر: بازار , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1404)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی