شروع فروش خودرو های وارداتی از امروز به علاوه اسامی خودرو ها و شرایط ثبت نام

شروع فروش خودرو های وارداتی از امروز به علاوه اسامی خودرو ها و شرایط ثبت نام

لوازم فلزی: دهمین دوره عرضه خودرو های وارداتی از امروز سه شنبه 4آذر ماه در سامانه یکپارچه خودرو های وارداتی شروع می شود.



به گزارش لوازم فلزی به نقل از خبر آنلاین، دهمین اطلاعیه عرضه خودرو های وارداتی از امروز در سامانه یکپارچه عرضه خودرو های وارداتی شروع می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت: باطبق این اطلاعیه فرایند ثبت نام برای عرضه خودرو های وارداتی از روز سه شنبه، ۰۴ آذر ۱۴۰۴ تا چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۴۰۴ در سامانه یکپارچه عرضه خودرو های وارداتی به نشانی salecars.ir آغاز خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است که متقاضیان باید از روز سه شنبه، ۰۴ آذر ۱۴۰۴ تا ساعت ۱۴: ۰۰ روز شنبه، ۰۸ آذر ۱۴۰۴ یکی از حساب های خویش را نزد بانکهای حائز شرایط به نام سامانه یکپارچه عرضه خودرو های وارداتی وکالتی کرده و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را مسدود کنند.

کلیه قیمت های مندرج در جدول در ارتباط با مبادی ورودی کشور بوده و هزینه های پس از ترخیص شامل بیمه شخص ثالث، شماره گذاری، مالیات بر ارزش افزوده و عوارض قانونی به قیمت های مذکور اضافه می شود.

شرکت های عرضه کننده وظیفه دارند در کلیه فروش ها ضوابط و روش های ماده ۴ آئین نامه اجرایی قانون پشتیبانی از مصرف کنندگان خودرو را رعایت نمایند. همچنین، مفاد قراردادهای منعقده باید کاملا منطبق با آئین نامه حمایتی باشد و هرگونه درج بند خارج از چارچوب باعث مسئولیت حقوقی و قانونی شرکت عرضه کننده خواهد بود.

متقاضیان باید قبل از هرگونه پرداخت وجه یا امضای قرارداد، تمامی اطلاعیه ها، شرایط عمومی و اختصاصی و سایر اسناد مرتبط را به دقت مطالعه کنند. پرداخت وجه یا امضای قرارداد به منزله قبول کامل شرایط است و ادعای عدم آگاهی پذیرفته نخواهد شد.

طبق اطلاعیه شماره ۱۰ عرضه خودرو های وارداتی، متقاضیان می توانند از سه شنبه ۴ آذر تا ساعت ۱۴ شنبه ۸آذر نسبت به بلوکه کردن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان و وکالتی کردن حساب خود جهت ثبت نام اقدام نمایند.

در این طرح فروش تابحال خودرو های کیا K۳، اسپورتیج، الانترا و توسان از شرکت هرمس خودرو، تویوتا کرولا کراس از شرکت یاسین موتور و نبکا هیبرید از شرکت نوین ماهان عرضه شده اند و امکان ثبت نام آنها برای مردم وجود دارد.

۲۱۷

کلیه قیمت های مندرج در جدول در رابطه با مبادی ورودی کشور بوده و هزینه های بعد از ترخیص شامل بیمه شخص ثالث، شماره گذاری، مالیات بر ارزش افزوده و عوارض قانونی به قیمت های مذکور اضافه می شود. پرداخت وجه یا امضای قرارداد به منزله قبول کامل شرایط است و ادعای عدم آگاهی پذیرفته نخواهد شد.


منبع:

1404/09/06
10:28:31
5.0 / 5
8
تگهای خبر: ثبت نام , خودرو , شركت , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1404)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی