تولید بیش از ۱۷۵ هزار تن آلومینیوم طی چهار ماه

تولید بیش از ۱۷۵ هزار تن آلومینیوم طی چهار ماه

لوازم فلزی: طبق آمار ارائه شده از وضعیت تولید آلومینیوم در چهار ماهه نخست سال جاری از طرف سازمان توسعه و نوساری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، چهار شرکت بزرگ تولیدکننده آلومینیوم کشور، در مجموع بیش از 175 هزار تن شمش آلومینیوم ساخته اند که نسبت به چهار ماه نخست سال قبل 26.3 درصد بالا رفته است.


به گزارش لوازم فلزی به نقل از ایسنا، چهار شرکت تولیدکننده داخلی آلومینیوم از شروع فروردین تا اختتام تیرماه امسال ۱۷۵ هزار و ۲۸۱ تن شمش ساخته اند که نسبت به ۱۳۸ هزار و ۷۸۱ تن تولید شده در زمان مشابه سال گذشته، ۲۶.۳ درصد رشد تولید را رقم زده اند.
از این مقدار به ترتیب، در مجموع چهار ماه ابتدایی سال جاری شرکت ایرالکو ۶۱ هزار و ۳۱۴ تن، المهدی ۵۲ هزار و ۸۴۳ تن، سالکو ۴۸ هزار و ۴۲۹ تن و آلومینای ایران ۱۲ هزار و ۶۹۵ تن شمش آلومینیوم ساخته اند.

تولید بوکسیت آلومینیوم افزایشی شد
شرکت آلومینای ایران از شروع سال جاری تا اختتام تیرماه ۷۵ هزار و ۳۹۶ تن پودر آلومینا تولید کرد. همین طور این شرکت طی چهار ماهه ابتدایی سال جاری حدود ۳۳۸ هزار و ۸۷۵ تن بوکسیت (ماده اولیه تولید پودر آلومینا) ساخته که در مقایسه با تولید زمان مشابه سال قبل که حدود ۲۴۹ هزار و ۱۲۴ تن بوده، ۴۱ درصد افزایش تولید داشته است.




منبع:

1400/05/17
18:02:01
5.0 / 5
1371
تگهای خبر: تولید , شركت , صنایع , معدن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1404)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی