استفاده از آرد نانوایی ها در قنادی ها به ندرت اتفاق می افتد
به گزارش لوازم فلزی، یک مقام مسئول با رد گستردگی انتقال آرد نانوایی ها به قنادی ها اظهار داشت: آرد مصرفی هر صنعت متفاوت می باشد و جابجایی آن کیفیت محصول را پایین می آورد؛ این تخلف به ندرت رخ می دهد.
محمدجواد کرمی، رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به مطرح شدن موضوع انتقال آرد نانوایی ها به قنادی ها اظهار داشت: برای مصارف مختلف صنایع آرد، انواع مشخصی از آرد استفاده می شود. آرد مورد استفاده در نان سنتی ۱۲، ۱۵ و ۱۸ درصد است، در صورتیکه در صنایع نان حجیم و صنعتی آرد بالای ۲۱ درصد و در قنادی ها آرد بالای ۲۷ درصد مصرف می شود. بدین سبب استفاده از آرد یک بخش در قسمت دیگر سبب اشکال شده و کیفیت محصول غائی را پایین می آورد.
وی افزود: من نمی گویم چنین اتفاقی اصلاً رخ نمی دهد، اما در عرصه نانوایی ها این مورد به ندرت دیده می شود و اگر هم باشد، درصد آن خیلی کم است.
کرمی اظهار داشت: به جای پاک کردن صورت مسئله، باید مسیر درست توزیع یارانه آرد را ایجاد نماییم تا زمینه بروز چنین تخلفاتی به حداقل برسد.
خلاصه اینکه آرد مورد استفاده در نان سنتی ۱۲، ۱۵ و ۱۸ درصد است، در صورتی که در صنایع نان حجیم و صنعتی آرد بالای ۲۱ درصد و در قنادی ها آرد بالای ۲۷ درصد مصرف می شود.
منبع: metalsaz.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب